Speeldata jubilieumvoorstellingen bekend

Tijdens de muziekprojecten op RMC Groot Klimmendaal zijn de afgelopen 35 jaar honderden kinderen en jongeren met en zonder beperking met elkaar in contact gekomen. Naast de effectiviteit van een aantal muziekprojecten vanuit therapeutisch oogpunt, worden ze door de deelnemers enorm gewaardeerd.

Ter ere van 35 jaar muziek en integratie, organiseert RMC Groot Klimmendaal dit jaar jubileumvoorstellingen in mei en juni in samenwerking met bijzondere Arnhemse organisaties die onze muziekprojecten een warm hart toedragen. De data van deze voorstellingen zijn inmiddels bekend:

Flashback op woensdagavond 20 mei 2015

In deze multimediale voorstelling vertellen jongeren en volwassenen met niet aangeboren hersenletsel hun eigen verhaal middels dans, liedjes, poezie en videoclips. De jubileumvoorstelling wordt uitgevoerd met medewerking van Introdans.

Kaboem! op zondagmiddag 7 juni 2015

Tijdens deze voorstelling spelen 26 kinderen met en zonder beperking slagwerkmuziek uit landen als Brazilie, Afrika, Cuba en Japan. Deze speciale voorstelling wordt gemaakt met medewerking van Het Gelders Orkest.

Musical op woensdagmiddag en -avond 24 juni 2015

In de musical Een weerwolf in de Leeuwenkuil spelen 22 kinderen met en zonder beperking. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van Paul van Loon en wordt uitgevoerd met medewerking van Burgers' Zoo. De voorstelling wordt twee keer gespeeld op 1 dag.

Schrijf de bovenstaande data alvast in uw agenda! Reserveren is nog niet mogelijk. Houd hiervoor de nieuwsberichten in de gaten op onze website.