Inloopbijeenkomst onderhoudswerkzaamheden Rijksweg N282...


Inloopbijeenkomst onderhoudswerkzaamheden Rijksweg N282 Dorst

08 juni 2015

Provincie Noord-Brabant en gemeente Oosterhout houden op maandag 15 juni vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur een inloopbijeenkomst in Dorpshuis De Klip aan de Sint Franciscusstraat 8 in Dorst. Op deze inloopavond worden de plannen voor groot onderhoud op de provinciale weg N282 van Dorst tot aan de
Julianastraat in Rijen gepresenteerd.

Een belangrijk doel van dit project is de weg binnen de bebouwde kom verkeersveiliger te maken. Zodoende vinden er aanpassingen plaats aan uitritten, parallelwegen, fietspaden, komgrenzen en verkeerslichten.

De onderhoudswerkzaamheden buiten de bebouwde kom van Dorst bestaan onder andere uit groot onderhoud van de weg, aanpassen van fietsoversteekplaatsen en vernieuwen van bebording en verlichting.

De weggebruikers krijgen tijdens de uitvoering te maken met verkeersmaatregelen en omleidingsroutes. Volgens de huidige planning vinden de werkzaamheden plaats van begin oktober tot eind december 2015, mogelijk met een uitloop tot begin 2016.

Belangstellenden kunnen ontwerpen en impressies bekijken over de werkzaamheden aan de N282. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan de medewerkers van de provincie en gemeente.

Voor meer informatie over dit project kun u contact opnemen met mevrouw J. de Wijk tel: 14 0162 of bezoek de pagina over het project.