Clientenraad ISD zoekt nieuwe leden


De clientenraad van de ISD Bollenstreek zoekt twee nieuwe leden.

Wat doet de Clientenraad

De clientenraad adviseert als ervaringsdeskundige de ISD Bollenstreek (ISD) gevraagd en ongevraagd over de uitvoering van de Participatiewet.

Samenstelling clientenraad

De clientenraad bestaat uit vijf leden, waarvan een lid de voorzitter is en een lid de secretaris. Op dit moment komen de leden uit de gemeenten Hillegom, Lisse en Noordwijkerhout.

Wat zoeken we

* Twee nieuwe leden voor de clientenraad, waarvan een voor de functie van secretaris.
* U komt in aanmerking als u een bijstandsuitkering hebt.
* Het goed begrijpen en kunnen lezen van de Nederlandse taal heeft de voorkeur.
* Bij meerdere kandidaten gaat de voorkeur uit naar inwoners uit Noordwijk en Teylingen, omdat vanuit deze gemeenten nog geen leden in de clientenraad zitten.

Wat bieden wij

* U krijgt als lid van de clientenraad per vergadering een financiele vergoeding. In principe vergadert de clientenraad een keer per maand. De vergoeding heeft geen invloed op de hoogte van uw uitkering.
* U kunt werkzaamheden voor de clientenraad opgeven als "tegenprestatie" in het kader van de nieuwe Participatiewet.
* Lid zijn van de clientenraad is een aanvulling op uw CV en dat kan u helpen bij het vinden van betaald werk.

Belangstelling

Als u belangstelling hebt kunt u een mail sturen naar info@isdbollenstreek.nl. U krijgt dan een belangstellingsformulier toegestuurd om in te vullen. U kunt uw belangstelling tot 1 juli 2015 kenbaar maken. Na 1 juli 2015 hoort u of u voor een gesprek wordt uitgenodigd.

Meer informatie

Voor eventuele vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de ISD Bollenstreek via info@isdbollenstreek.nl of met de clientenraad via clientenraad.isd@hotmail.nl