Delta Swing band bij Brandweermuseum


Delta Swing band bij Brandweermuseum

Zaterdag 13 juni speelt de Delta Swing Band in het Brandweermuseum. Vanaf 19.30 uur zullen de ervaren muzikanten van deze band de bezoekers terugbrengen naar de tijd van Glenn Miller, Count Basie, Quincy Jones en Duke Ellington.

De 18 man sterke formatie onder de muzikale leiding van Marcel Streef, kent flink wat blaaswerk in de vorm van trompetten, trombones en saxofoons, aangevuld met een rythmsectie bestaande uit bas, gitaar, drums en keyboard die deze bigband helemaal compleet maakt. En natuurlijk, wat is een
bigband zonder zangeres.

Dus: ga er zaterdagavond 13 juni even lekker tussenuit en genieten van heerlijke muziek op een geweldige locatie. Weer of geen weer, het concert gaat altijd door. Bij mooi weer is het plein bij dit museum een schitterende locatie om de orkesten een plekje te geven. Is het weer wat minder, dan
gaan de deuren van het Brandweermuseum verder open en zoeken muzikanten en bezoekers een plaatsje in het museum. U komt dus nooit voor niets, er is altijd muziek en . ... de concerten worden gratis aangeboden.

Na dit concert staan er nog vier concerten bij of in het brandweermuseum op het programma. Op 20 juni is dat het Dagorkest Voorne Putten Rozenburg, 27 juni de Sea Sound Bigband, 4 juli de Olivers Bigband en op 11 juli sluit Sempre Crescendo de serie af.