Veteranendag Bedum, De Marne, Loppersum en Winsum(04-06-2015)


Lees deze pagina voor

De gemeenten Bedum, De Marne, Loppersum en Winsum organiseren op zaterdag 20 juni 2015 voor de zevende keer een gezamenlijke veteranendag. Het centrale thema is de val van Srebrenica. Winsum is dit jaar gastgemeente.

Veteranen uit de organiserende gemeenten zijn op 20 juni van harte welkom om 15.00 uur in Zalencentrum De Hoogte (Kerkpad 8) in Winsum. Na een korte toespraak door Rinus Michels, burgemeester van Winsum, vertelt Ebel Dijkman over zijn ervaringen als voormalig maatschappelijk werker bij
Defensie tijdens de val van Srebrenica. Daarnaast is er gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen en ervaringen met elkaar te delen. Rond 17.00 uur wordt het programma afgesloten met een warm buffet.

Aanmelden

Veteranen kunnen zich tot uiterlijk 18 juni aanmelden door een mail te sturen naar het afdelingssecretariaat van de gemeente Winsum, afdelingssecretariaat@winsum.nl. Ook kunt u bellen met de gemeente Winsum (Marianne Wieringa), tel. (0595) 44 77 77.

Parkeren/gebruik maken van pendelbusje

De dichtstbijzijnde grote parkeerplaats is bij zwembad De Hoge Vier aan de Provincialeweg. Het is mogelijk om vanaf deze parkeerplaats gebruik te maken van een pendelbus. Die brengt u naar de ontvangstlocatie en na afloop (rond 18.00 uur) weer terug naar uw eigen auto.