Eerste avond-4-daagse Egthe groot succes!


Van maandag 1 juni t/m donderdag 4 juni hebben bewoners van het verpleeg- en verzorgingshuis de Egthe samen met vele vrijwilligers de avond-4-daagse gewandeld, georganiseerd door Menswel. Een bijzonder evenement waarbij de senioren heerlijk vier dagen lang buiten een wandeling konden maken.
Met de rolstoel, rollator, scootmobiel, wandelstok of met een ingestoken arm, iedereen was welkom.

Wisselende pauzeplaatsen

Wat bijzonder was bij de avond4daagse was de steeds wisselende pauzeplaats. Wethouder Sociale Zaken Geert Frische trapte maandag in het gemeentehuis af met koffie en vlaai, dinsdag bracht de groep een bezoek gebracht aan buurthuis St. Joris, woensdag werd er geknuffeld met de dieren bij
Dierenpark & kinderboederij 't Hertenspoor en donderdag was er muzikale ondersteuning en een afsluitend Blarenbal.

Begin van een traditie

De initiatiefnemers Elies Hendrix, activiteitenbegeleidster bij de Eghte en Yvonne Damen, combinatiefunctionaris Sport bij Menswel zien deze avond-4-daagse als een opstap naar (nog) meer bewegen voor de bewoners in de Egthe. Volgend jaar gaan ze in ieder geval weer een avond-4-daagse
organiseren. `Wat ons betreft was het een mooie aftrap van een traditie, waarbij we ook vooral de vrijwilligers willen bedanken voor hun hulp,' aldus Damen.

Zelf wandelen met de routes

Of u wel of niet heeft meegelopen: vanaf 4 juni kunt u de 4 wandelroutes afhalen bij de balie van de Egthe en zo ook genieten van een heerlijke wandeling.