Zaterdag 13 juni Dag van de Bouw - Gemeente Zutphen


Kroon, Annelies

De Bouwplaatsen aan de Noorderhaven zijn 13 juni open voor publiek. Ook kunt u een kijkje achter de schermen komen nemen bij de bouwprojecten in het Noorderhavengebied.

Normaal is toegang verboden, maar zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur kunt u kennis maken met onder andere Heijmans, BAMCiviel, F.L. Liebregts en Witteveen + Bos en hun werk. Bij het Koelhuis vindt u informatie over de Dag van de Bouw en de routes die u kunt volgen.

Unieke kans

De Dag van de Bouw biedt een unieke kans om op locatie van de uitvoerders en ingenieurs uitleg te krijgen over het graven van de nieuwe jachthaven, de aanleg van de tunnels onder het spoor, de woningbouw die in volle gang is en de verbouwing van Het Koelhuis zelf. Wij zelf geven die dag
informatie over de hele ontwikkeling van het Noorderhavengebied.

Excursies en wandelroutes

Het Koelhuis aan de Coenensparkstraat 1 staat midden tussen de bouwlocaties en opent de deuren van 10.00 tot 17.00 uur. Hier geven medewerkers van de bouwbedrijven meer informatie. Hiervandaan vertrekken ook de excursies naar de bouwplaatsen en rondleidingen door Het Koelhuis zelf. Ook is er
een wandelroute door het Noorderhavengebied. U kunt dan het infocentrum van Noorderhaven bezoeken.

Jong en oud kunnen deze dag al wandelend, fietsend en voor de kinderen al spelend, bouwbedrijven en ingenieurs ontmoeten die Noorderhaven tot een nieuwe thuishaven maken!

Wat: Dag van de Bouw
Startlocatie: Het Koelhuis, Coenensparkstraat 1, Zutphen (achter het station)
Tijd: zaterdag 13 juni 2014, 10.00-17.00 uur

Kijk voor meer informatie op de website van de Dag voor de Bouw.

De fietstunnel in aanbouw

De fietstunnel in aanbouw