zet uw talent en inspiratie in voor een ander


[IMG]

Heeft u een talent dat u wilt inzetten voor een ander? Dan is het Steunpunt Vrijwilligerswerk van ContourdeTwern in Haaren op zoek naar u! Er zijn vele mogelijkheden om met uw talent aan de slag te gaan.

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt regelmatig vrijwilligers. Bijvoorbeeld voor het organiseren van een verhuizing, of voor het maken van flyers en andere media, of voor het gezelschap houden van een meneer met Parkinson.

Wilt u meer informatie en wilt u graag uw talenten inzetten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Jessika Volf van het Steunpunt Vrijwilligerswerk. Dat kan via onderstaande manieren: via e-mail jessikavolf@contourdetwern.nl en infohaaren@contourdetwern.nl, of via telefoon 06 132 80 379.

Er is een inloopspreekuur op iedere maandag van 16.00 - 18.00 uur in Den Domp in Haaren. U kunt dan gewoon binnenlopen. Bent u op maandag verhinderd? Dan komt zij graag bij u langs.

Zoek op facebook Steunpunt Vrijwilligerswerk Haaren. Hierop plaatst zij regelmatig interessante updates over vrijwilligerswerk.