Werkgeversbijeenkomst Samen werkt! over sociaal ondernemen


[IMG]

08-06-2015

Wil je ook sociaal ondernemen maar heb je het gevoel nog niet genoeg over dit onderwerp te weten? Bezoek dan op 25 juni een van de vijf bijeenkomsten in de regio Noordoost-Brabant over sociaal ondernemen. Steeds meer ondernemers willen een medewerker met een arbeidsbeperking in dienst nemen.
De komende jaren moeten werkgevers 125.000 passende banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt creeren. Maar wat betekent dit voor de individuele werkgever?

Vragen over sociaal ondernemen?

We merken dat veel werkgevers met vragen zitten over sociaal ondernemen en de wetgeving daaromheen. Er is immers veel veranderd. Wat wordt er van mij verwacht? Hoe begin ik? Wat zijn de (financiele) voordelen van sociaal ondernemen? Kan het ook in mijn bedrijf? Bij wie moet ik daarvoor zijn?
Wanneer is er sprake van een boete?

Tijdens de werkgeversbijeenkomst beantwoordt het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant al deze vragen. Mensen uit de praktijk vertellen je over de stand van zaken en natuurlijk is er alle ruimte om vragen te stellen.

Meer weten? Meld je aan voor een bijeenkomst!

De bijeenkomsten zijn bedoeld om onzekerheid over sociaal ondernemen weg te nemen. Want veel ondernemers staan open voor sociaal ondernemen maar weten niet precies wat hen daarbij te wachten staat. In Boxtel vindt van 15.30 tot 18.00 uur een werkgeversbijeenkomst plaats bij de WSD-groep aan de
Schouwrooij 20. Meld je aan via www.wspnoordoostbrabant.nl. Dan gaan we samen op weg naar een socialere arbeidsmarkt!

Gerelateerd:

* Participatiewet