Lintje voor de heer T. M. Ketting uit Bruinisse


Donderdag 4 juni ontving de heer T.M. (Theo) Ketting uit Bruinisse een Koninklijke onderscheiding uit handen van de plaatsvervangend commandant der strijdkrachten luitenant-generaal J.H.Wehren.

Deze bijzondere uitreiking vindt plaatst tijdens een ceremoniele medaille uitreiking voor uitgezonden personeel in de IJsselhallen in Zwolle.

De heer Ketting is vanaf 1998 voorzitter van de thuisfrontafdeling genaamd: het Operationeel Ondersteuningscommando Land (afgekort "OOCL"). Deze brigade eenheid is met meer dan 6.000 medewerkers de grootste operationele eenheid van de krijgsmacht en is daarmee hofleverancier van alle missies,
waar ook ter wereld. In deze hoedanigheid is de heer Ketting voor duizenden families een boegbeeld en vertegenwoordigt hij hun belangen voor, tijdens en na uitzendingen.

Decorandus is sinds 2000 voorzitter van de Stichting Festiviteiten Bruinisse (SFB), en daarvoor was hij lid van deze stichting. De SFB organiseert jaarlijks de Visserijdagen in Bruinisse. Daarnaast bekleedt betrokkene verscheidene andere bestuursfunctie in de regio.

De heer Ketting is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Afbeelding 1







Laatst gewijzigd: 08 juni 2015

Deel deze pagina op:
Twitter Twitter
Facebook Facebook
del.icio.us del.icio.us
Hyves Hyves
LinkedIn LinkedIn
Digg Digg
Google Bookmark Google Bookmarks