Dankwoord Brigite van Haaften


Dankwoord Brigite van Haaften

08-06-2015

Ruim negen jaar lang mocht ik bestuurder van de provincie zijn. In die periode hebben we veel aan het bevorderen van de leefbaarheid gedaan.

Afscheid Brigite van Haaften 5 juni 2015

De laatste jaren natuurlijk Met L@B, het leefbaarheidsbeleid, maar ook daarvoor gebeurde er al het nodige. Denk aan de integrale dorpsontwikkelingsplannen, onze beroemde Idops. Of aan de Brabantse Dorpen Derby, onze leefbaarheidswedstrijd. Maar ook onderwerpen die niet direct onder
'Leefbaarheid' vielen, hadden daar natuurlijk wel degelijk mee te maken. Zoals Slimme Zorg, waarbij we ICT-ontwikkelingen stimuleerden, om te zorgen dat mensen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen, in hun eigen omgeving.

Dat deden we altijd samen, en ik heb met ontzettend veel plezier met u allemaal samengewerkt om Brabant leefbaar te houden. Elke dag van de afgelopen negen jaar ben ik met plezier naar mijn werk gegaan, en u heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd. Ik had ontelbare ontmoetingen, en
van elke ontmoeting heb ik geleerd.

Velen van u zag ik al tijdens mijn afscheid, afgelopen vrijdag, en die heb ik dat ook zelf kunnen vertellen. We deden het samen. Want als er een kenmerk is van leefbaarheid, is het dat je er met zijn allen de schouders onder moet zetten, om resultaten te kunnen bereiken.

Samen maken we Brabant!