BrabantStad in Europa: lezing 8 juni 2015

Gepubliceerd op vrijdag 05 juni 2015 10:18

Op 8 juni 2015 geeft Linda Peltzer, adviseur Europese Betrekkingen van BrabantStad een lezing tijdens de inspiratiemaand 'Wij Kleuren Breda'. De maand juni staat in Breda in het teken van inspiratie van, voor en door Bredanaars.

Lezing 'Breda in Brussel' 'Breda in Europa, of juist meer Europa in Breda? De Europese Unie is meer dan een subsidiepot: het biedt kansen om kennis en ervaring uit te wisselen, internationale partners te vinden om vernieuwende projecten te starten of juist meer invloed uit te oefenen op de regelstroom die uit Brussel lijkt te komen. Dat werkt twee kanten op: meer Breda in Europa, maar ook meer Europa in Breda. Benieuwd? Linda Peltzer, Adviseur Europese Betrekkingen bij Brabantstad en vooruitgeschoven post in Brussel vertelt op 8 juni alle ins en outs over de Europese Unie en Breda.

Datum 8 juni 2015

Tijdstip 13.00 - 15.00 uur

Locatie Stadskantoor Breda, Claudius Prinsenlaan 10, Breda. ruimte A0.30

Aanmelden De lezing is voor iedereen gratis toegankelijk.

Inspiratiemaand 'Wij Kleuren Breda' In deze tijden van burgerinitiatieven, maatschappelijke ondernemingen en publiek-private samenwerking wordt steeds duidelijker dat alle partijen elkaar nodig hebben om Bredase doelen te bereiken. De mooie voorbeelden in Breda laten zien welke kansen er liggen voor nieuwe manieren van samenwerken. De Inspiratiemaand voedt het gesprek over de bijpassende houding en gedrag, zowel binnen de gemeentelijke organisatie als in alle samenwerkingsrelaties. Onder het motto: Wij Kleuren Breda, geeft de stad een andere kleur aan Breda: de kleur van innovatie en inspiratie.

Tijdens de Inspiratiemaand faciliteert de gemeente Breda op diverse tijdstippen en op verschillende plekken in de stad lezingen die inspireren tot nieuwe manieren van samenwerken. Deze lezingen zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

Meer informatie Kijk voor meer informatie over de inspiratiemaand, deze lezing en andere sessies op de website van de gemeente Breda.

Nieuws uit BrabantStad