Grootste Cloudprovider IS Group verlengt contract The Datacenter Group

IS Group heeft haar contract met TDCG met vele jaren verlengd. Met een eigen zaal in het datacenter kan Nederlands grootste cloudprovider haar klanten blijven voorzien van de vooruitstrevende IT-oplossingen die het bedrijf te bieden heeft.

Investeren in toekomst

IS Group is al vanaf de oprichting in 2007 klant van TDCG. "We zijn een hostingbedrijf dat de laatste jaren enorm is gegroeid. En onze klanten gaan steeds meer digitaliseren. Denk maar aan het internetbankieren, online shoppen en het digitaliseren van de administratie. Om deze klanten en onze klanten van de toekomst van dienst te zijn hebben we in het afgelopen jaar een miljoen euro geinvesteerd in de digitale infrastructuur", aldus Arjan Steevels, directeur van IS Group.

Betrouwbare partner

Een betrouwbaar datacenter is daarom voor deze cloudprovider en haar klanten van essentieel belang. Steevels vertelt waarom: `De datacommunicatie van onze klanten moet altijd en overal bereikbaar zijn. Maximale beschikbaarheid van de servers is essentieel in onze dienstverlening. Dat vormt het fundament voor het goed functioneren van de onlineactiviteiten van onze klanten. TDCG maakt dat met een uptime van 100 procent waar.'

Verwachte groei

Een andere reden om de goede samenwerking met TDCG voor te zetten is vanwege de toekomstige groei die het bedrijf verwacht. Steevels: `Groeien wij, dan groeit het datacenter met ons mee. De datacentercapaciteit is schaalbaar, waardoor er flexibel ingesprongen kan worden op extra capaciteit'.

Marktleider

Arno Suers technisch directeur van TDCG: `Het feit dat de marktleider in cloud kiest voor ons datacenter, onze diensten en expertise, onderstreept dat we de kwaliteit en zekerheid kunnen bieden, die nodig zijn voor servers die gewoonweg niet mogen uitvallen.'

8 juni 2015Leave a comment