MTL Index verzekert zijn klanten

MTL Index, het investeringsbedrijf in strategische metalen, wil voortaan een deel van de beleggingen van zijn klanten verzekeren.

Het voorstel dat MTL Index doet aan particulieren om in strategische metalen te investeren is een langetermijnverbintenis. Om zijn klanten volledig van de groei van deze markt te laten profiteren, tezamen met de fiscale voordelen hiervan, raadt MTL Index zijn klanten aan hun metaalportefeuille tussen 3 en 5 jaar te bewaren. Het bedrijf weet echter dat klanten vanwege met het leven samenhangende onzekerheden zich soms genoodzaakt zien hun portefeuille eerder op te heffen. Ontslag, echtscheiding, ongelukken...kunnen leiden tot wijzigingen van de beleggingstrategie, en soms is dit zelfs heel dringend.

Daarom biedt MTL Index zijn klanten sinds de maand mei de mogelijkheid om hun metalen te verzekeren, zodat zij op dergelijke wijzigingen voorbereid kunnen zijn. MTL Index stelt voor om hun portefeuille te verzekeren voor maximum 30% van de totale waarde van hun portefeuille. Dit aanbod houdt in dat de waarde van de gekochte metalen met 30% kan dalen tussen de aankoop- en verkoopdatum, waarbij de verzekering het verschil zal uitbetalen. Dit aanbod is ook van toepassing voor personen die al langer bij MTL Index beleggen.

Dit vermindert het idee van risico dat bestaat ten aanzien van strategische metalen. De volatiliteit van zekere metalen vormt niet langer een probleem omdat de belegging immers verzekerd is. Met dit aanbod stelt MTL Index een meer << gestandaardiseerde >> belegging voor, lijkend op de klassieke producten die de banken aanbieden, maar met een veel hoger rendement.

Herstel van de markt van zeldzame aardmetalen De markt van aardmetalen is sinds januari bezig zich te herstellen. In het eerste kwartaal van 2015 zijn de prijzen van zware zeldzame aardmetalen gestabiliseerd of hersteld, vooral van gadolinium, terbium en dysprosium. De industrielen blijven echter voorzichtig omdat Peking vrijwillig zijn groei heeft vertraagd om deze duurzamer te maken, en het economisch herstel in Europa en de Verenigde Staten maar nauwelijks begonnen is.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20150608005572/nl/

Manager MTL Index Frankrijk

De heer Chun Wuang

Tel: 0156769004

mail: contact@mtlindex.com