WestlandStek voor directeur De Boetzelaer


Publicatiedatum: maandag, 15 juni 2015
[IMG]

Wethouder Mohamed el Mokaddem heeft op zaterdag 13 juni 2015 de WestlandStek van de gemeente Westland uitgereikt aan de heer P.J. (Peter) Wielaart uit 's-Gravenzande. De heer Wielaart ontving de WestlandStek voor zijn verdiensten als directeur voor zwembad De Boetzelaer.

Gedurende ruim 35 jaar functioneert de heer P.J. Wielaart als directeur van zwembad De Boetzelaer, met zijn uitzonderlijke verdiensten en buitengewone inzet is het zwembad bij het 40-jarig jubileum een modern en eigentijds zwembad, waarbij niet voorbij is gegaan aan de maatschappelijke en
sportieve functie van een recreatiebad. De WestlandStek is hem uitgereikt bij de viering van het 40-jarig jubileum van zwembad De Boetzelaer.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen, die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------