Bijeenkomsten voor inwoners over het Groenstructuurplan


De gemeente actualiseert op dit moment samen met een klankbordgroep en BTL Advies B.V. het groenstructuurplan uit 2001. Het nieuwe groenstructuurplan bepaalt voor de komende 15 jaar de koers die we opgaan bij renovaties, nieuwe ontwikkelingen en beheer van de openbare ruimte.

De klankbordgroep bestaat uit vertegenwoordigers van de dorpsraden van Andel en van Almkerk, de stichting Een-Giessen/Rijswijk, Altenatuur en individuele inwoners die zich hiervoor aangemeld hebben. Met de ideeen van de klankbordgroep is een conceptgroenstructuurplan opgesteld, met daarin per
kern een uitwerking.

Het conceptplan wil de gemeente graag met alle inwoners van Woudrichem bespreken. Daarom organiseren we 5 bijeenkomsten op locatie. Waarbij telkens een of twee kernen centraal staan.

* Donderdag 25 juni, gemeentehuis te Woudrichem, voor Oudendijk en Woudrichem
* Maandag 29 juni, de Hoogt te Uitwijk, voor Uitwijk en Waardhuizen
* Dinsdag 30 juni, Het Brabantse Land te Rijswijk, voor Giessen en Rijswijk
* Woensdag 1 juli, 't Buitenhoff, voor Andel
* Donderdag 2 juli, Het Verlaat in Almkerk, voor Almkerk en Uppel

Tijdens de bijeenkomsten bent u van harte welkom om met ons (medewerkers van de gemeente en BTL Advies) in gesprek te gaan over de groenstructuur en ambities voor het groen in uw dorp.

De bijeenkomsten starten om 19.30 uur met een inloop Vervolgens wordt het plan om 19.45 uur toegelicht door BTL Advies. Om 21.00 uur sluiten we de avonden af.