Eerste SportFair Heemskerk op 21 juni 2015


maandag, 15 juni 2015

Op zondag 21 juni 2015 opent wethouder Aad Schoorl om 11.00 uur de eerste SportFair van Heemskerk op de sportboulevard Kerkweg. Het evenement vindt plaats op het sportveld van sport- en recreatiecentrum de Waterakkers.

De SportFair is een evenement waarbij sportverenigingen, sportbonden en sportgerelateerde bedrijven uit de regio hun sport promoten met clinics, indrukwekkende demonstraties en informatiestands. Het is een evenement voor de sport en door de sport. Kom gewoon een kijkje nemen en meedoen als u
wilt, want de toegang tot de SportFair is gratis! Om 11.00 uur is de aftrap van de SportFair zeskamp. Kinderen kunnen met zes verschillende sporten meedoen en verdienen daarmee een leuke prijs.

Een van de bijzonderheden is dat ook het aangepast sporten wordt gepresenteerd, zodat de bezoekers kunnen zien wat de sportieve mogelijkheden voor mensen met een beperking zijn. De buurtsportcoach aangepast sporten Heemskerk/Beverwijk is er voor persoonlijk sportadvies Natuurlijk kunnen mensen
met een verstandelijke beperking ook komen kijken en meedoen met de verschillende sportieve activiteiten. Zeker de moeite waard voor een bezoekje. Indien vervoer voor deze doelgroep een probleem is dan kan contact worden gezocht via p.scholtes@heliomare.nl.

Meer informatie over de SportFair en het programma is te vinden op de website www.sportfair.nl.