Agenda Voorbereidende Vergadering donderdag 25 juni 2015


1. Opening
2. Spreekrecht voor het publiek
Burgers krijgen maximaal 5 minuten spreektijd. Er kan gebruik gemaakt worden van het spreekrecht mbt elk onderwerp dat de raad aangaat.
3. Vragenhalfuurtje
Alle fracties/raadsleden kunnen over allerlei onderwerpen vragen stellen aan de betreffende portefeuillehouder.
Vragen dienen uiterlijk 24 uur voor aanvang van de vergadering schriftelijk te worden ingediend bij de griffier, zodat de betreffende portefeuillehouder zich inhoudelijk kan voorbereiden.
4. Ingekomen stukken, inclusief raadsinformatiebrieven
Voor zover daar behoefte aan is worden de ingekomen stukken (inclusief raadsinformatiebrieven) die zijn gekoppeld aan de agenda van de raadsvergadering van 9 juli 2015 vandaag besproken.
Uiterlijk 24 uur voor aanvang van de vergadering dient aan de griffier te worden gemaild welke ingekomen stukken (inclusief raadsinformatiebrieven) men wil bespreken, zodat de betreffende portefeuillehouder zich inhoudelijk kan voorbereiden.
5. Opinierende stukken
Het presidium heeft voor vandaag bespreking van het volgende onderwerpgeagendeerd:
Regionaal risicoprofiel en kader voor de Veiligheidsregio Brabant-Noord
6. Bespreken raadsvoorstellen komende raadsvergadering
Het presidium heeft aangegeven dat vandaag de volgende raadsvoorstellen van de komende raadsvergadering desgewenst besproken worden (de raadsstukken zijn gekoppeld aan de agenda van de raadsvergadering van 9 juli 2015):

1. Discussie en besluitvorming over de toekomst van de gemeente Landerd aan de hand van een bestuurlijk gedragen uitwerking van het college met concrete doelstellingen over de toekomst van de heringedeelde gemeente Landerd, inclusief een stappenplan
2. Vaststelling Woonvisie
3. Toepassen cooerdinatieregeling Centrumplan Schaijk
4. Vaststellen bestemmingsplan CPO Rosmolen Reek
5. Advies aanwijzing van de LOS als lokale publieke media-instelling van de gemeente Landerd
6. Wijziging van de deelverordening muziekkorpsen

7. Sluiting

De vergaderingen zijn openbaar en worden gehouden in het raadhuis in Schaijk (Pastoor van Winkelstraat 5). De vergadering begint om 19.30 uur

Als u vragen heeft over de agenda's kunt u contact opnemen met de griffier (J. Huijs) tel: 0486-458211 of e-mail: john.huijs@landerd.nl.