Kermis Raamsdonksveer


De kermis in Raamsdonksveer staat voor de deur. Van vrijdag 26 juni tot en met dinsdag 30 juni is het groot feest op de grootste kermis van onze gemeente. Veel plezier voor jong en oud.

Opening kermis

Op vrijdagmiddag 15.45 uur opent wethouder Adriaan de Jongh de kermis in Raamsdonksveer met een toespraak. Daarna worden de ballonnen voor de ballonnenwedstrijd losgelaten als feestelijk begin van deze kermis. Kinderen die willen meedoen, halen om 15.30 uur op het kermisterrein een gratis
ballon. Bij iedere ballon krijgen de kinderen een munt met een waarde 1 euro. De munten zijn te besteden bij elke zaak op de kermis.

De prijswinnaars van de ballonnenwedstrijd 2014 krijgen een mooie prijs uitgereikt. Ze ontvangen een uitnodiging voor de prijsuitreiking.

Zondag kermis-mis

Op zondagochtend 28 juni van 11.00 tot 12.00 uur vindt een kermis-mis plaats op de botsauto-baan. Iedereen is van harte welkom. Wilt u graag zitten tijdens de mis? Neem dan zelf een stoel mee.

Kermis VIP-programma

De kermisexploitanten hebben dit jaar Prisma uitgenodigd om met een aantal personen deel te nemen aan het VIP-programma. Dit programma is op maandagmiddag. Wethouders De Jongh en Van Oort ontvangen de groep in het gemeentehuis. Na de koffie bezoeken zij met zijn allen de kermis.

Dinsdag Clown Desalles

Ook aan de kleintjes wordt gedacht. Dinsdag 30 juni vroeg in de avond komt clown `Desalles' naar de kermis in Raamsdonksveer om zijn grappen en grollen
te laten zien. Kinderen mogen met hem op de foto.

Kortingsbonnen

Wilt u met korting gebruik maken van de attracties op de kermis? Kijk dan in weekblad De Langstraat van 25 juni. Daarin staan kortingsbonnen die u kunt uitknippen en inleveren bij de attracties op de kermis in Raamsdonksveer.