Informatieavond herinrichting Provincialeweg (N236) tussen Loosdrech..


18 juni 2015 - Nieuwsartikel

De Provincialeweg N236 krijgt een nieuwe inrichting. De weg wordt veiliger en toekomstbestendig gemaakt voor auto's en fietsers.

Op maandagavond 22 juni 2015 is er een informatieavond in MatchZO, Stammerlandweg 10, Driemond, van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Tijdens de informatieavond worden de werkzaamheden en de gevolgen voor de omgeving en het verkeer toegelicht. Belangstellenden kunnen de ontwerptekeningen bekijken en deskundigen van de provincie en de aannemer zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Om 20.00 uur start een korte presentatie.

Dit voorjaar is BAM Infra namens de provincie gestart met de voorbereiding van deze herinrichting. Deze zomer start de bouw van de nieuwe bruggen in het Gein. Vervolgens worden in het najaar de werkzaamheden aan de weg en het fietspad in twee weekenden uitgevoerd.

Informatie

Met vragen kunnen omwonenden en weggebruikers terecht bij het provinciaal Servicepunt Wegen en Vaarwegen: 0800 - 0200 600 of mailen naar infoN236@noord-holland.nl.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel