Bericht van provincie: Werkzaamheden aan de provinciale weg N227


donderdag, 18 juni 2015

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Categorie: Nieuws
Door: Team Communicatie

De werkzaamheden vinden plaats in de periode van 17 t/m 28 juni en betreffen het gedeelte van de weg tussen Langbroek en Doorn.

Werkzaamheden

Vanaf woensdag 17 juni start de aannemer met voorbereidende werkzaamheden en het aanbrengen van een verbreding. Deze werkzaamheden vinden overdag plaats en geven weinig hinder voor het verkeer. Vanaf woensdagavond 24 juni vinden asfalteringswerkzaamheden plaats waarvoor de weg moet worden
afgesloten.

Hieronder geven we de periodes aan waarin de weg wordt afgesloten. Ook vindt u informatie over de omleidingsroutes en de bereikbaarheid tijdens de wegafsluiting. In overleg met de gemeente Wijk bij Duurstede hebben we in de planning rekening gehouden met de zondagsrust.

Wegafsluitingen

Vanaf woensdagavond 24 juni, 20.00 uur tot donderdagochtend 25 juni, 05.30 uur:

* De N227 tussen Langbroek en Doorn is afgesloten voor doorgaand verkeer. In deze periode wordt het oude asfalt verwijderd.

Vanaf donderdagavond 25 juni, 20.00 uur tot zondagochtend 28 juni, 05.30 uur:

* De N227 tussen Langbroek en Doorn is afgesloten voor doorgaand verkeer. In deze periode worden twee nieuwe lagen asfalt en markering aangebracht. Vanaf zondagochtend 05.30 uur is de weg weer vrij en zijn er geen werkzaamheden.

Omleidingsroutes en bereikbaarheid

Tijdens de wegafsluiting kunnen aanwonenden en hulpdiensten gebruik maken van de parallelweg. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de aangegeven omleidingsroutes via de N225, de A12 en de N229. Connexxion gaat met kleine bussen via de parallelweg rijden.

Laatste werkzaamheden in de vakantie

In het weekend van 4 juli zijn er geen werkzaamheden.

In de vakantieperiode vinden de overige wegwerkzaamheden plaats op de N227. Het gaat daarbij om het restwerk in Langbroek en om het groot onderhoud tussen Langbroek en Cothen. Zodra wij duidelijkheid hebben over de exacte planning van deze werkzaamheden, informeren we u daarover.

Slag om de arm

Bij alle wegwerkzaamheden kunnen onvoorziene omstandigheden roet in het eten gooien waardoor het werk moet worden uitgesteld naar een later moment. Bijvoorbeeld als het lange tijd achter elkaar regent. Asfalteren is dan niet verstandig omdat de kwaliteit van het resultaat onvoldoende zal zijn.
Als de planning onverhoopt gaat schuiven, krijgt u daarvan bericht.

Nadere informatie

Met vragen over de uitvoering, kunt u contact opnemen met de heer Klomp van de provincie Utrecht: telefoonnummer 06-53 69 86 13 of email gijs.klomp@provincie-utrecht.nl.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------