Inloopbijeenkomst project Keenenburg V op 2 juli 2015


Ga direct naar het eind van de content.

Het project Keenenburg V ligt aan de rand van Schipluiden. Het nieuwe bestemmingsplan wordt binnenkort ter vaststelling aangeboden aan de gemeenteraad. Daarnaast zijn de woningbouwplannen ver gevorderd. Daarom organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst.

Uitnodiging

De inloopbijeenkomst over het project Keenenburg V is op donderdag 2 juli 2015. U bent vanaf 19.00 uur tot ongeveer 21.00 uur welkom in het gemeentehuis, Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.

Programma

Tijdens de inloopavond kunt u informatie krijgen en vragen stellen over het project Keenenburg V. In de kantine van het gemeentehuis staan diverse tafels. Per tafel komt een ander onderwerp aan bod. Zo kunt u het bestemmingsplan en beeldkwaliteitplan Keenenburg V inzien.

Medewerkers van de gemeente staan voor u klaar om uw eventuele vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld de planning en de voortgang. Aan een andere tafel kunt u informatie krijgen over communicatie, participatie en de klankbordgroep. Vertegenwoordigers van CPO Schipluiden en Wonen
Midden-Delfland zijn aanwezig om uw vragen over hun plannen in het gebied te beantwoorden.

Wij zien u graag op 2 juli. Tot dan!