Afsluiting kruising Pettelaarseweg


18 June 2015 15:46

Het kruispunt Hekellaan - Pettelaarseweg is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer in verband met de herinrichting van het kruispunt. De werkzaamheden gaan langer in beslag nemen dan gepland. Dit komt doordat een grote partij klinkers afgelopen week is afgekeurd bij de stenenfabrikant waardoor
de stenen later worden geleverd. Vanaf maandag 29 juni wordt de kruising weer opengesteld voor verkeer met uitzondering van de Zuidwal. De Zuidwal gaat op 6 juli weer open.

Planning

De werkvolgorde is, in verband met de latere levering van een deel van de stenen, gewijzigd. Er kan daardoor nu al gewerkt worden aan voet- en fietspaden. Waardoor deze eerder dan gepland worden opengesteld.
Op 29 juni aan het eind van de dag gaat de kruising weer open. De Hekellaan, Pettelaarseweg en Oude Dieze zijn dan weer open voor alle verkeer. De Zuidwal gaat een week later, op 6 juli, open.

Verkeersmaatregelen

Het kruispunt is nog tot en met 29 juni afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Verkeer wordt omgeleid d.m.v. borden. Van 29 juni tot en met 6 juli is alleen de Zuidwal afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers worden langs het werk geleid. De omleidingsroutes vindt u ook
op de website: http://live.andes.nl/s-hertogenbosch.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar de website www.vonkenvlam.nl.