Aannemersbedrijf A. van Schie supporter Cittaslow!


Ga direct naar het eind van de content.

Wethouder Hans Horlings van de gemeente Midden-Delfland reikte vandaag het supporterschap van Cittaslow Midden-Delfland uit aan Paula en Adri van Schie van Aannemersbedrijf A. van Schie BV.

Het supporterschap Cittaslow Midden-Delfland draagt bij aan de gemeentelijke erkenning van ondernemers en organisaties en aan de bewustwording van de waarden waar Cittaslow voor staat.

Duurzame oplossingen

`Als aannemersbedrijf zijn wij ons heel bewust van onze rol als bedrijf in het open groene gebied van Midden-Delfland. We voelen ons verantwoordelijk voor onze footprint en proberen daar duurzame activiteiten tegenover te zetten', zegt mede-eigenaar Paula van Schie. Innovatieve en duurzame
besparingsoplossingen behoren tot de kernactiviteiten van het bedrijf. Voorbeeld daarvan is de isolatie van vloeren van panden en woningen om onnodige stookkosten, warmteverlies en luchtvochtigheid tegen te gaan. Het bedrijf doet aan afvalscheiding en verstuurt haar facturen digitaal.

Recreatief gebruik van zakelijke dienstverlening

`De ligging van ons bedrijf is schitterend, maar bevindt zich ook in een druk recreatief gebied. Dat bijt elkaar gelukkig niet. Eerder het tegenovergestelde. Menig gestrande wielrenner hielpen we weer in het zadel. En biedt de werkplaats geen oplossing, dan zijn we niet te beroerd om iemand
een lift te geven. Ook hierin komt onze zakelijke dienstverlening goed van pas', lacht Paula van Schie. Het bankje voor het pand nodigt recreanten uit om op adem te komen en te genieten van de omgeving. Dat doen de werknemers van Aannemersbedrijf A. van Schie BV zelf ook!

Supporter Cittaslow Midden-Delfland

De gemeente nodigt ook andere ondernemers en gebiedsorganisaties uit om supporter van Cittaslow Midden-Delfland te worden. Natuurlijk moeten zij de kwaliteiten van Cittaslow ondersteunen en versterken. Supporters krijgen de mogelijkheid om op verschillende manieren hun supporterschap actief
uit te dragen. Ondernemers en gebiedsorganisaties met interesse in het supporterschap kunnen voor meer informatie en een aanvraagformulier terecht op www.cittaslow-nederland.nl/supporter.

de twee eigenaren en de wethouder presenteren het certificaat

op de foto v.l.n.r.: Adri van Schie, Paula van Schie, Hans Horlings