Nieuwe medewerkers gezocht!


Gemeente Zandvoort is op zoek naar een medewerker salarisadministratie en een P&O adviseur.





1. Medewerker Salarisadministratie / SO 5006

(tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar voor 20 uur p/w)

2. P&O adviseur / SO 5003

(tijdelijk dienstverband tot 01-01-2016 voor 12 uur p/w, daarna afhankelijk van organisatorische ontwikkelingen, mogelijk een uitbreiding naar 32 uur p/w tot 1 januari 2017)

De afdeling Strategie en Ondersteuning en je taken

De afdeling heeft tot doel Bestuur en Management te ondersteunen bij de uitvoering van haar taken door ten aanzien van de gemeentelijke middelen integrale kaderstelling, advisering, uitvoering en toetsing tot stand te brengen. Dit gebeurt in opdracht en onder verantwoordelijkheid van de lijn.



Medewerker Salarisadministratie:

Je wordt hoofdzakelijk belast met administratieve werkzaamheden ten behoeve van de salarisadministratie (RAET/Beaufort). Je verwerkt mutaties in het salarissysteem, controleert declaraties en stelt deze betaalbaar. Je beheert de administratie van de langdurig zieken en daarnaast bewaak je
budgetten en, stel je facturen betaalbaar. Tot slot verricht je voorkomende secretarieel-administratieve werkzaamheden.

Je profiel

Je hebt een MBO-diploma of vergelijkbaar administratief opleidingsniveau. Praktijkervaring in een soortgelijke functie, is een pre. Je kan goed overweg met Word, Excel en Outlook. Daarnaast beschik je over een servicegerichte, collegiale en bedrijfsmatige instelling en natuurlijk ook over een
goed cijfermatig inzicht.

Het salaris

Het salaris bedraagt maximaal EUR 1.564,00 bruto per maand (schaal 7) bij een 20-urige werkweek. Bij aanstelling is inschaling afhankelijk van je ervaring en opleiding. Ook bestaat de mogelijkheid tot uitlening of een detacheringsovereenkomst.

De procedure

Geinteresseerd in deze functie? Stuur dan binnen 14 dagen onder vermelding van het functienummer SO 5006 per mail (solliciteren@zandvoort.nl) een brief met cv naar het college van Burgemeester en Wethouders van Zandvoort.

Wil je eerst nog meer weten? Voor inlichtingen over de functie en/of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Heleen Groeneweg, seniormedewerker P&O, te bereiken onder het algemene nummer (023)-5740100.

Het opvragen van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure.



P&O adviseur:

Je wordt belast met alle reguliere P&O adviseurstaken, van het adviseren en ondersteunen van het management en de medewerkers met betrekking tot P&O vraagstukken, het ondersteunen bij organisatieveranderingen, het adviseren bij werving en selectie en vorming en opleiding tot het
mede-ontwikkelen van beleid. Je draagt daarbij oplossingen aan, ontwikkelt alternatieven, concipieert nota's en maakt voorstellen.

Je profiel

Je hebt een HBO- werk- en denkniveau (richting P&O), aangevuld met meerdere jaren ervaring op het werkterrein en aanvullende opleidingen met betrekking tot P&O vraagstukken en rechtspositie. Je beschikt over goede advies- en communicatieve vaardigheden, tact, inlevingsvermogen en
inventiviteit.

Je bent proactief, beschikt over een servicegerichte, collegiale en bedrijfsmatige instelling.

Het salaris

Het salaris bedraagt maximaal EUR 3.985,00 bruto per maand (schaal 10) bij fulltime vervulling. Inschaling is afhankelijk van je ervaring en opleiding.

De procedure

Geinteresseerd in deze functie? Stuur dan binnen 14 dagen onder vermelding van het functienummer SO 5003 per mail (solliciteren@zandvoort.nl) een brief met cv naar het college van Burgemeester en Wethouders van Zandvoort.

Wil je eerst nog meer weten? Voor inlichtingen over de functie en/of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Heleen Groeneweg, seniormedewerker P&O, te bereiken onder het algemene nummer (023)-5740100.