Hinder door werkzaamheden op A1 en A2


18 juni 2015, 20:01

Dit weekend verwachten we vooral op de A1 richting Amsterdam en op de wegen rondom Eindhoven files door werkzaamheden.

Op de A1 vanuit Amersfoort naar Amsterdam wordt gewerkt tussen Naarden-Vesting en knooppunt Muiderberg. De werkzaamheden beginnen al op vrijdagavond 21:00 uur. Dan gaan er twee rijstroken dicht, waardoor er file zal ontstaan. Vervolgens is er vanaf zaterdagochtend 09:00 uur nog maar een
rijstrook dicht, maar ook dit zal wel enige hinder geven. In de nacht naar zondag en naar maandag zijn er weer twee rijstroken dicht, terwijl zondag overdag er slechts een rijstrook dicht is.

Drukte bij Eindhoven

De regio Eindhoven mag zich opmaken voor een druk weekend op de wegen. Dit heeft alles te maken met de afsluiting van de A2. Die weg gaat richting Maastricht op slot tussen knooppunt Leenderheide en Valkenswaard. Doorgaand verkeer rijdt om via de A67 en de A73. Verkeer dat vanaf de Randweg
Eindhoven (parallelrijbaan, N2) komt wordt omgeleid via de N69 en de N369. Door de werkzaamheden verwachten we de nodige hinder op de Randweg Eindhoven.

En verder nog...

Bij Nijmegen kun je dit weekend geen gebruik maken van de Waalbrug. De weg is dicht van vrijdagavond 19:00 uur tot maandagochtend 06:00 uur. Omleiding via de Oversteek, maar op de lokale wegen zullen wel files ontstaan.

Foto: (c) VID