Dierenthuis vervult wens met Serieus Request voor Dieren


ALMERE, 20150618 -- De winnaar van de eerste Serieus Request voor Dieren, is druk bezig om hun dierenwens te vervullen. Stichting Dierenthuis wilde dolgraag een goede, veilige speeltuin voor de aanwezige dieren. Hiervoor waren maar liefst 11 vrachtwagens met zand nodig die op diverse plekken uitgereden moesten worden. Daarbij nog enkele attributen om mee te spelen en plekken voor overnachten en de dieren hebben er weer een veilige speelruimte bij.

Stichting Dierenthuis won eind december de eerste editie van de Serieus Request voor Dieren. Een initiatief van Stichting Dierenhulp die Nederlandse collega organisaties via publiekstemmen de kans geeft om een wens in vervulling te zien gaan.

De Serieus Request voor Dieren is een knipoog naar het miljoenen gebeuren van 3FM Serious Request. “ Wij hadden zoiets van, waarom niet voor dieren? Ook dieren horen er in een samenleving toch volledig bij? Vandaar dat wij besloten om jaarlijks deze publieks actie te houden waarbij een ieder zijn/haar stem kan uitbrengen op een Nederlands goed dierendoel. Ook dit najaar zullen wij weer de Serieus voor Dieren starten en mag elke erkende organisatie zich gratis aanmelden en proberen te winnen.

Meer informatie over Stichting Dierenhulp leest u via www.dierenhulp.nl





Stichting Dierenhulp