Open Dag Stadskantoor en Raadhuis


Voorleeshulp

22 juni 2015 - De gemeente opent de deuren van het Stadskantoor en het Raadhuis op zaterdag 4 juli van 11.00 tot 16.00 uur voor belangstellenden om het resultaat van de verbouwing en renovatie te kunnen zien. Iedereen is van harte uitgenodigd om op deze open dag aanwezig te zijn.

Met de open dag voor het gerenoveerde oude Raadhuis en het Stadskantoor start officieel een nieuwtijdperk voor de gemeente Leidschendam-Voorburg.
Vertrouwen, verbinden en verantwoordelijkheid. Het zijn de drie kernwaarden die symbool staan voor de nieuwe Centrale Huisvesting.
De gemeentelijke organisatie werkt vanaf 2015 niet meer vanuit zes, maar vanuit twee panden. Gebouwen die passen bij een nieuwe manier van werken. Met een inrichting die rekening houdt met toekomstige ontwikkelingen en die de onderlinge samenwerking stimuleert. Deze eenheid en samenspraak
bevorderen een goede dienstverlening aan inwoners, bedrijven en instellingen, nu en in de toekomst.

Officieel moment

Een officiele handeling vindt om 11.30 uur plaats in het Raadhuis, Raadhuisplein 1 in Leidschendam (ontvangst vanaf 11.00 uur). Wethouder Saskia Bruines (ruimtelijke ontwikkeling) zal u hierbij verwelkomen met een korte toespraak.

Rondleidingen

Voor iedereen die meer wil weten over de architectuur en de inrichting worden er rondleidingen gegeven.
Het monumentale Raadhuis is aan de buitenzijde gerenoveerd. Bij het Stadskantoor is gekozen voor aanbouw en renovatie. In beide gebouwen is het interieur volledig gemoderniseerd met
een hoog ambitieniveau voor duurzaamheid. De open dag wordt opgeluisterd door optredens van een aantal lokale muziekverenigingen en artiesten. Laat u zich vooral verrassen!
Graag vieren we samen met u het behaalde resultaat!

Open dag