Angus & Julia Stone exclusief naar TivoliVredenburg

Persbericht woensdag 15 april 2015, Utrecht

Angus & Julia Stone exclusief naar TivoliVredenburg

Het Australische indiefolkduo Angus & Julia Stone komt op maandag 22 juni voor een exclusieve Nederlandse show naar Ronda - TivoliVredenburg. Vorig jaar stonden Angus & Julia Stone nog live in het Amsterdamse Bostheater, een show die razendsnel uitverkocht. Op het Best Kept Secret festival en in de Heineken Music Hall bezorgden broer & zus de bezoekers opnieuw kippenvel.

Omdat Angus & Julia Stone ook solo muziek maken, dreigden de activiteiten als duo wat op de achtergrond te raken. Met ieder een succesvolle solocarrière voelden ze er weinig voor om opnieuw samen de studio in te duiken voor de opvolger van A Book Like This (2008) en Down The Way (2010). Het was uiteindelijk de legendarische producer Rick Rubin die ervoor zorgde dat broer en zus warm liepen voor het idee van het zeer goed ontvangen, en in hun thuisland met een gouden plaat bekroonde, derde album eenvoudigweg Angus & Julia Stone getiteld.

Tickets voor het concert van Angus & Julia Stone op maandag 22 juni in TivoliVredenburg zijn vanaf vrijdag 17 april verkrijgbaar via Ticketmaster.

Algemene informatie

Angus & Julia Stone

Maandag 22 juni 2015 in Ronda TivoliVredenburg

Aanvang: 20.15 uur | Deur open: 19.30 uur

Entree: €32,00 (ex. servicekosten)

Start voorverkoop 17 april 10:00 uur via: TivoliVredenburg.nl en Ticketmaster.nl