Vrouw bekneld onder eigen auto


Vrouw bekneld onder eigen auto

Laatste update:
24-06-2015 | 11:49

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk Oost

Oisterwijk - Een 61-jarige vrouw uit Oisterwijk raakte op nog onduidelijke wijze gewond bij een aanrijding. Het slachtoffer lag vlakbij haar woning bekneld onder haar eigen auto, een blauw/paarse Ford Ka. Dat gebeurde dinsdagochtend 23 juni 2015 rond 07.30 uur aan de Torenbeemd.

De 61-jarige vrouw ligt nog steeds in het ziekenhuis en heeft gisteravond de politie kort te woord kunnen staan. Wat er precies gebeurd is, blijft op dit moment nog onduidelijk.

De vrouw geeft aan dat ze kort tevoren werd aangesproken door twee onbekende personen. Verder weet ze zich weinig te herinneren. Er waren geen spullen van de vrouw gestolen.

Buurtonderzoek

*Ook buurtbewoners zagen twee onbekende personen in de wijk, zo blijkt uit het buurtonderzoek. De politie is op zoek naar dit tweetal en ook naar getuigen die het duo gezien hebben. Het zou gaan om een jongeman en een jonge vrouw, ogenschijnlijk van Nederlandse afkomst in de geschatte leeftijd
van tussen 18 en 25 jaar oud.

De vrouw heeft donker sluik haar, tot over de schouders. De man had kortgeknipt donkerblond haar en droeg een rode jas en een grijs vest.

Getuigen

De politie komt graag in contact met nieuwe getuigen die in voorafgaand of na het incident iets verdachts hebben gezien in of rond de Torenbeemd dat mogelijk verband houdt met dit incident. Zij kunnen met de politie in contact komen via het telefoonnummer 0900-8844.