Win kaartjes voor Wonderfeel


Op 24, 25 en 26 juli vindt op het landgoed Schaep en Burgh in 's-Graveland Wonderfeel plaats. Een nieuw driedaags festival voor klassieke muziek in de natuur. Kent u iemand die het verdient om naar dit festival te gaan? Stuur uw motivatie dan voor woensdag 15 juli naar gemeente Wijdemeren.
Onder alle inzendingen verloot de gemeente drie prijzen: een passe-partout dat maar liefst drie dagen toegang biedt en twee dagkaarten.
Wonderfeelpodia
Wonderfeelpodia

Drie dagen lang en twaalf uur per dag klinken er meer dan 100 concerten in de meest uiteenlopende muziekstijlen, van minimal tot de oude muziek en van hoogromantiek tot jazz. Daarnaast zijn er lezingen, kinderactiviteiten, muziekdocumentaires en `rollende keukens'. Kinderen tot 18 jaar hebben
gratis toegang en voor de allerkleinsten is er kinderopvang. Wethouder Cultuur Sandra van Rijkom: "Wij zijn als gemeente trots dat dit splinternieuwe festivalconcept in Wijdemeren plaatsvindt. Het is een leuke en laagdrempelige manier om te genieten van klassieke muziek voor jong en oud."

Kaartjes winnen?

Kent u iemand die het verdient om naar dit festival te gaan? Stuur uw motivatie dan voor woensdag 15 juli naar de gemeente via e-mail: communicatie@wijdemeren.nl, via het twitteraccount @gemwijdemeren.nl, via de facebookpagina www.facebook.com/GemeenteWijdemeren of per post naar gemeente
Wijdemeren, postbus 190, 1230 AD Loosdrecht t.a.v. afdeling communicatie o.v.v. "Wonderfeel". Meer informatie over Wonderfeel: www.wonderfeel.nl.