30 juni 2015 Raadsvergadering (kadernota)


Op dinsdag 30 juni 2015 vergadert de gemeenteraad vanaf 14.00 uur in het gemeentehuis in Vriezenveen. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

De agenda en bijbehorende documenten kunt u vinden op deze website. Ook kunt u de stukken inzien in het gemeentehuis. Deze raadsvergadering is openbaar en wordt live uitgezonden. U kunt de uitzending volgen via Delta TV of www.twenterand.nl/uitzendingvergaderingen.


Inspreken

Als belanghebbende kunt u bij het onderwerp Beslissing op bezwaar LawCorp en Standpunt definitieve advies stuurgroep Herorientatie Twentse samenwerking inspreken. Omdat dit onderwerp niet eerder op de agenda stond voor een raadsdebat of hoorzitting.

Als u wilt inspreken op dit onderwerp, dan wordt hiervoor een raadsdebat ingelast. U krijgt dan maximaal 5 minuten om uw mening naar voren te brengen. Raadsleden kunnen u daar vervolgens vragen over stellen. Als u wilt inspreken, dan kunt u zich aanmelden bij de griffie tot uiterlijk 12.00 uur
's middags op de dag van de raadsvergadering: telefoonnummer (0546) 840 713, (0546) 840 712 of via e-mail: griffie@twenterand.nl.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de raadsvergadering of hebt u algemene vragen over de gemeenteraad, dan kunt u contact opnemen met een medewerker van de griffie. Telefonisch bereikbaar via het algemene nummer van de gemeente (0546) 840 840.