Man uit Valkenburg krast halve ton met 7-Klapper

Man uit Valkenburg krast halve ton met 7-Klapper

Rijswijk, donderdag 25 juni 2015 - Een 29-jarige man uit Valkenburg heeft de hoofdprijs van 50.000 euro netto met een 7-Klapper Kraslot gekocht. Omdat het winnende Kraslot is verkocht bij de Hoogvliet aan de Hoofdstraat 104-106 in Valkenburg wordt hier op vrijdag 3 juli 2015 om 15:00 uur een taart aangesneden.

"Zo af en toe koop ik wel eens een Kraslot en ik was deze keer bijna vergeten dat ik ueberhaupt een Kraslot had gekocht. Ik had met een vriend afgesproken om iets te gaan drinken en voordat ik de deur uit ging bedacht ik dat ik een Kraslot had gekocht. Dus even snel krassen. Maar toen ik zag wat ik erop had gewonnen, was ik wel even van streek. Ik belde die vriend om te zeggen dat het wel iets later kon worden." De nuchtere winnaar heeft nog geen idee wat hij met het gewonnen prijzengeld zal doen en wil er eerst even rustig over nadenken: "Eerst maar eens aan het idee wennen."

Het 7-Klapper Kraslot [spel 143] bestaat al bijna vanaf het begin van Krasloten en is nog steeds mateloos populair. In totaal zijn er meer dan 1,8 miljoen prijzen ter waarde van meer dan 5,8 miljoen euro netto. De winkans met een 7-Klapper Kraslot is 1 op 4,59.