Nieuwe Recreatievilla's op TopPark Landgoed de Scheleberg

Lunteren, 25 juni 2015 - Het TopParken vakantiepark "Landgoed de Scheleberg" gelegen in Lunteren, het hart van Nederland en midden op de Veluwe, wordt veertig nieuwe duurzaam gebouwde Villa's rijker. Met deze nieuwe ontwikkeling geven zij in het weekend van 4 juli het startsein voor de verkoop van deze Villa's. Tijdens de open huis dagen laat TopParken de bezoeker graag kennis maken met het unieke ontwerp. Het project is zondag 5 juli ook in Business Class op RTL 7.

De nieuwe Villa's zijn ontworpen door gerenommeerd architect Kees Marcelis en zijn gelegen aan een bosvijver. Het ontwerp van de Villa bestaat uit een lijn die vanaf de vloer van het terras doorloopt via de achterwanden, het schuine dak tot in de overkapping. De woningen hebben veel raampartijen, waardoor het vakantiehuis zich echt in de bosrijke natuur begeeft.

De Villa wordt aangeboden voor volledig eigen gebruik of voor (gedeeltelijke) verhuur voor een introductieprijs vanaf Euro 279.500 excl. btw / incl. eigen grond en tuinaanleg. Door onder andere de crisis is de populariteit voor het investeren in een vakantiehuis een waardevast alternatief gebleken ten opzichte van traditionele beleggingsvormen en financiele producten. Dit, in combinatie met faciliteiten, zoals een verwarmd buitenzwembad en grand cafe/restaurant, maakt het project zeer interessant voor investeerders. Door de gunstige ligging, faciliteiten voor jong en oud en congreszalen is er een hoog netto rendement haalbaar bij verhuur.

Zaterdag 4 t/m maandag 6 juli organiseert TopParken spectaculaire open huis dagen op Landgoed de Scheleberg. Dit is het moment om kennis te maken met het vakantiepark en natuurlijk de Villa. Tijdens dit weekend worden er activiteiten georganiseerd, is er live muziek en krijgen de bezoekers door middel van een rondleiding een goede indruk van de indrukwekkende omgeving. De open dag is ook zeer geschikt voor (klein)kinderen, tijdens deze dagen staat er namelijk een professioneel entertainmentteam voor hen klaar en mogen zij gratis gebruik maken van diverse faciliteiten.

Meer informatie: www.topparken.nl

Landgoed de Scheleberg | Immenweg 15 | Lunteren | Tel: 06-5111 7926 of 088 - 500 2444