Royal Reesink gaat samenwerking aan in Turkije

PERSBERICHT

Royal Reesink gaat samenwerking aan in Turkije

Royal Reesink en APH Group uit Heerenveen hebben vandaag overeenstemming bereikt over een samenwerking op het gebied van de distributie van grondbewerkings-, voederwinnings- en voederverwerkingsmachines in Turkije. APH Group is reeds vele jaren actief in Turkije via haar dochterbedrijf APH Group Turkey. Drie jaar geleden heeft APH Group haar activiteiten in Turkije uitgebouwd met een organisatie voor de distributie van bovengenoemde machines. Royal Reesink heeft veel ervaring op het gebied van deze landbouwmachines en zal samen met APH Group deze activiteiten verder uitbouwen. Hiertoe is Reesink Turkey B.V. opgericht waarvan Royal Reesink 75 procent van de aandelen houdt. Deze vennootschap houdt op haar beurt alle aandelen in een Turkse vennootschap en zal nauw samenwerken met APH Group Turkey, een belangrijke speler in de aardappel- en groentemechanisatie.

De organisatie is gevestigd in Nevşehir en bestaat op dit moment uit 11 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de verkoop/service en de uitbouw van het dealernetwerk.

Royal Reesink krijgt door deze samenwerking de kans actief te worden in Turkije; een land met een grote potentie op het gebied van de agrarische sector.

Dit persbericht verschijnt in de Nederlandse en Engelse taal. In geval van strijdigheid tussen de Nederlandse en Engelse versie zal de Nederlandse versie prevaleren.

Profiel Royal Reesink

Royal Reesink focust op twee segmenten: Reesink Equipment en Reesink Industries.

In Reesink Equipment zijn al onze bedrijven actief als distributeur van diverse A-merken en/of voeren sterke concepten voor de land- en tuinbouw, landschappelijk onderhoud, material handling, grond-, weg- en waterbouw. De producten worden of via dealers of rechtstreeks geleverd aan agrariërs, loonwerkers, groenvoorzieningsbedrijven, golfbanen, gemeentes, overheden, waterschappen, bosbouwers en klanten in de logistieke branche die actief zijn in de sectoren food, non-food, industrie, overslag (havens), agri en GWW-sector.

In Reesink Industries zijn onze bedrijven actief als distributeur van (bewerkt) staal, persoonlijke beschermingsmiddelen en hydraulische componenten/ systemen. In dit segment vindt levering met name plaats aan staalbouwers, constructiewerkplaatsen, installatiebouwers, technische groothandels, offshore en scheepvaartindustrie, machinefabrikanten en de agro-industrie.

Zie ook: royalreesink.com