Elastiekenkoers 25 juni 2015

Op donderdag 25 juni vindt de jaarlijkse fietstocht Elastiekenkoers plaats, waarbij geld wordt ingezameld voor patienten. Elastiekenkoers editie 2015 staat dit keer in het teken van patienten met Spina Bifida. Dit is een aandoening (ook wel `open rug' genoemd) waarbij de bogen van de ruggenwervels niet goed gesloten zijn, maar open staan. Hierdoor kunnen bepaalde structuren die normaal beschermd liggen in de wervelkolom, buiten de wervelkolom groeien en beschadigd raken.

De fietsers starten om 8.30 uur vanaf RMC Groot Klimmendaal aan de Heijenoordseweg in Arnhem. Rond dit startmoment is ons terrein en de Heijenoordseweg drukker dan normaal. Staat uw eerste behandeling of afspraak bij ons vroeg gepland die dag, houd dan rekening met een mogelijk langere reistijd. U kunt ook uw bezoek aan ons eerder inplannen om de start van de Elastiekenkoers mee te maken.

Aanvullende informatie

De Elastiekenkoers is een stichting die voor en door inwoners van het Hof van Twente is opgezet. De Stichting heeft als doel jeugdige inwoners van het Hof van Twente met ernstige aandoeningen te ondersteunen bij ziekte, een wens te vervullen of de behandelende instelling te ondersteunen met praktische hulp. Voor meer informatie over de Elastiekenkoers, kijk op: http://www.elastiekenkoers.nl/

Er zijn deze maand wegwerkzaamheden aan de Heijenoordseweg. Meer informatie hierover, vindt u hier.