Leren en werken in de horeca bij Restaurant Gelderman


Donderdag 25 juni a.s. open selectiedag voor leer-werktrajecten in de Twentse horeca voor wajongers.

OLDENZAAL, 20150622 -- Speeddaten: Samen met Serin en Dé Praktijkgroep organiseert restaurant Het Gelderman donderdag 25 juni om 11.00 uur een open selectiedag voor geïnteresseerden met een afstand tot de arbeidsmarkt in leer-werktrajecten in de Twentse horeca. Via speeddates worden de deelnemers en Twentse horecaondernemers in het restaurant aan elkaar gekoppeld. Het Gelderman garandeert de leerlingen een baan in hun restaurant in Oldenzaal of detachering bij een andere horecaondernemer in Twente.

Leren en werken
De leerlingen volgen binnen het restaurant Het Gelderman een entreeopleiding (mbo) op niveau 1 met uitstroomrichting horeca, waarbij in ieder geval branchecertificering mogelijk is. Het Gelderman verzorgt naast lunch en diner ook catering op locatie. De werkzaamheden in het restaurant zijn erg divers: er wordt in de keuken gewerkt, de bediening, de schoonmaak, in de spoelkeuken en in de catering.

Voor wie?
De selectiedag is voor gemotiveerde Wajongeren tussen de 18 en 27 jaar, die door omstandigheden hun opleiding niet af hebben kunnen maken en/of behoren tot de doelgroep van de Participatiewet. Maar ook voor jongeren uit het doelgroepregister van UWV/gemeente, jongeren die in aanmerking komen voor een beschutte werkplek en jongeren die in de transitie zitten van leren naar werken.

Adres open selectiedag:            
Restaurant Het Gelderman
Enschedesestraat 2-J
Oldenzaal

Aanmelden kan via info@serin.nl of online via http://serinparticipatie.nl/kom-werken-en-leren-bij-restaurant-gelderman

Partners in het project: 
Restaurant Gelderman: 
http://restaurantgelderman.nl             

Serin bv. :
www.serinparticipatie.nl   
www.serin.nl  

Dé Praktijkgroep:
www.talentnaarwerk.nl  
www.praktijkgroep.nl