1 juli 2015: Informatieavond over oude haven Drimmelen


1 juli 2015: Informatieavond over oude haven Drimmelen

Op 1 juli aanstaande is er een informatieavond voor ondernemers, verenigingen en bewoners van de oude haven in Drimmelen.



De avond start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur) en duurt tot ongeveer 21.00 uur. De bijeenkomst is in `Ons Dorpshuys', 't Fort 1 in Drimmelen.

De avond gaat over de concept-strategie van de gemeente voor de oude haven. De strategie is een van de resultaten van het project `Havens Drimmelen'. Met dit project hebben we de huidige situatie, wensen en plannen voor de toekomst voor de oude haven in kaart gebracht. Dit is gebeurd op basis
van gesprekken met ondernemers, verenigingen en bewoners.

De strategie geeft aan hoe de gemeente wil omgaan met eigendommen in de oude haven: verkopen, uitgeven in erfpacht en/of verhuren. Het geeft de uitgangspunten en een denkrichting aan. Uitvoering van de strategie gebeurt pas na vaststelling van de strategie door de raad.

De strategie gaat alleen over de oude haven van Drimmelen, niet over de oude jachthaven. Een kaart van het bedoelde gebied en de concept-strategie zijn vanaf 26 juni te vinden op de pagina 'project havens Drimmelen'