Groot onderhoud Walvisvaardersbuurt start op 8 juli 2015


In De Walvisvaardersbuurt (het gebied tussen de Walvisvaardersweg en de Hendrik Baskeweg) vindt in 2015 groot onderhoud plaats in de openbare buitenruimte. De werkzaamheden starten rond 8 juli 2015 aan de Hendrik Baskeweg en worden naar verwachting in oktober 2015 afgerond in de
Harpoenierstraat. Verkeer ondervindt mogelijk hinder omdat straten of stoepen worden opengebroken of afgesloten.

Het groot onderhoud vindt met name plaats onder de grond. De gasleiding wordt vervangen en er wordt LED-verlichting aangebracht. Ook wordt er van de buurt een 30km-zone gemaakt en worden stoepen opnieuw bestraat. De werkzaamheden aan de gasleiding worden uitgevoerd door Liander.

Het plan met een overzicht van de werkzaamheden is verwerkt in de bijgevoegde tekening. Tijdens de bewonersavond op 22 april 2015 is er de gelegenheid geweest om vragen en opmerkingen te maken op dit plan. De antwoorden hierop zijn terug te lezen in het bijgevoegde document.

Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van dit voorlopige plan, dan kunt u contact opnemen met Thomas Rus via t.rus@denhelder.nl of via telefoonnummer 14 0223.

Documenten

* Groot onderhoud Walvisvaardersbuurt 2015 ontwerp.pdfpdf(428,59 KB)
* Antwoorden op vragen bijeenkomst Walvisvaardersbuurt 22 april 2015.xlsxexcel(9,79 KB)