PopMonument op shortlist voor de Brabantse Erfgoedprijs


Roks, M. (Marloes)

Voor de Brabantse Erfgoedprijs 2015 zijn 74 Brabantse projecten ingediend. Daaruit heeft de jury 8 projecten geselecteerd voor de shortlist. PopMonument is er een van.

PopMonument is een evenement waarbij talentvolle popacts uit Noord-Brabant, Vlaanderen en Zeeland op sfeervolle monumentale plaatsen in Bergen op Zoom optreden. De line-up voor de tweede editie van PopMonument wordt binnenkort bekendgemaakt. Met nationaal en internationaal bekende namen.
Over de monumenten geven enthousiaste jonge gidsen van Stichting Bezichtiging Monumenten tekst en uitleg. Of je kunt een virtuele tour volgen.
Kortom, een mooie combi waarbij te genieten valt van cultuur, muzikale talenten en erfgoed.

PopMonument: op 12 september 2015, de toegang is gratis.

De Brabantse Erfgoedprijs
De Brabantse Erfgoedprijs is een tweejaarlijkse prijs die wordt uitgereikt door Erfgoed Brabant. Zij richt zich in opdracht van de Provincie Noord-Brabant op het behoud en de versterking van Brabants erfgoed. De prijs wordt verstrekt aan vernieuwende projecten op dit vlak.

Erfgoedprijs 2015
Voor de Brabantse Erfgoedprijs 2015 zijn 74 Brabantse projecten ingediend. Daaruit heeft de jury 8 projecten geselecteerd voor de shortlist. PopMonument is er een van.
De organisatie van PopMonument is trots op deze nominatie.
In september kiest de jury drie projecten waarop het publiek haar stem kan uitbrengen.

Popmonument
PopMonument is een nieuw initiatief, georganiseerd door vrijwilligers, Gebouw-T, CKB De Maagd, de werkgroep Kunsten in de Monumenten en SBM.

Voor meer informate over PopMonument: kijk op www.popmonument.nl
Voor meer informatie over de Brabantse Erfgoedprijs: kijk op www.erfgoedbrabant.nl/portfolio/de-brabantse-erfgoedprijs/.