Tweetal gewond bij zware mishandeling


Tweetal gewond bij zware mishandeling

Laatste update:
28-06-2015 | 10:39

Nijkerkerveen - Twee mannen van 18 en 25 uit Hoevelaken en Nijkerkerveen raakten op zondagmorgen 28 juni gewond bij een vechtpartij op een parkeerplaats van een horecagelegenheid aan de Amersfoortseweg.

De twee spraken enkele jongetjes aan die met steentjes naar passerende auto's gooiden. Hierop ontstond een conflict tussen de twee mannen en bezoekers van een bruiloft die daar gaande was. Hierbij werden de twee meerdere malen tegen het hoofd geschopt en geslagen, ook toen zij al op de grond
lagen. De twee werden buiten bewustzijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het is onbekend welk letsel zij hebben opgelopen.

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling. Het zou gaan om twee mannen waarvan een kort grijs haar zou hebben, tussen de 40 en 50 jaar oud zijn. De andere man zou een breed/gespierd postuur en kort opgeschoren haar hebben. Beide mannen zouden een groen overhemd gedragen hebben en
kort na de mishandeling zijn vertrokken in een kleine terreinauto. Mensen die meer kunnen vertellen over de (aanleiding van de) mishandeling of de verdachten, worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

2015311929