Weekendafsluiting J.F. Kennedylaan en De Vest


De uitvoering van Waterhuishoudingsplan Schaapsloop is bijna gereed. In het weekend van 3 tot en met 5 juli brengt de aannemer een asfaltdeklaag aan. In verband hiermee geldt van vrijdag 3 juli 21.00 uur tot zaterdag 4 juli 24.00 uur een wegafsluiting van het deel van de J.F. Kennedylaan
tussen rotonde bij de Leenderweg en de kruising met De Vest en van de gehele Vest. Het verkeer wordt omgeleid. De omleiding staat met borden aangegeven.
Op zondag 5 juli is de weg weer open, maar kan nog wel wat stagnatie ontstaan door werkzaamheden.

Afronding project Waterhuishouding Schaapsloop

Naar verwachting is op vrijdag 10 juli het werk van het waterhuishoudingsplan op de Schaapsloop klaar. Op bedrijventerrein De Schaapsloop 1 is sinds januari van dit jaar de riolering en waterafvoer verbeterd. De capaciteit van de riolering is vergroot en het systeem is milieuvriendelijker
geworden doordat de afvoer van regenwater niet meer via het riool loopt, maar rechtstreeks naar het oppervlaktewater gaat. In combinatie met de rioolwerkzaamheden, kreeg de inrichting van het openbaar gebied een kwaliteitsimpuls, waardoor de uitstraling van het bedrijventerrein is verbeterd.

Meer informatie

Ga voor informatie over het project naar Waterhuishouding bedrijventerrein Schaapsloop.
Met vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer M. van Berne, toezichthouder namens de gemeente, via nummer 06-54 37 22 88.