VVV-steunpunt Wintelre verandert van eigenaar


Ans Schennink, van "Schennink, de specialist voor huis & tuin" heeft de moeilijke beslissing moeten nemen om te gaan sluiten met een deel van de winkel. De bloemenzaak Gilia en het deel van de huishoudbenodigdheden gaat sluiten, de schilderwinkel blijft open. Met deze gedeeltelijke sluiting
houdt ook het VVV-steunpunt op wat zij voor VVV Eersel onderhield. We bedanken haar voor de 15 jaar lange prettige samenwerking!

VVV Eersel heeft niet lang hoeven nadenken: er dient een VVV-steunpunt in Wintelre te blijven. Het stokje en de VVV-vlag is overgedragen aan Marianne Huijbers van Hoeve de Nachtegaal. Hoeve de Nachtegaal biedt u in een Brabantse plattelandssfeer een gezellig terras aan, een lunchroom, een
koeienzichtstal en een expositieruimte. U vindt Hoeve de Nachtegaal op Merenweg 1a te Wintelre, op de doorgaande weg van Vessem naar Wintelre.

Inwoners en toeristen kunnen nu bij Marianne Huijbers terecht voor o.a. VVV-bonnen, het Snoeperke, een ommetje, activiteitenkalenders/krantjes/magazines, een wandel- of fietsknooppuntenkaart, algemene informatie etc. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

VVV Eersel wenst Ans Schennink veel succes met haar toekomstige bezigheden en Marianne Huijbers met haar steunpunt!