03-07-2015 Diefstallen


KRALENDIJK - Op maandag 29 juni werd omstreeks 15.15 uur aangifte gedaan van diefstal van een blauwe huurauto van het merk Toyota, model Yaris met kenteken B-8928. De auto stond op het erf van een woning aan de Kaya Aleksandrit geparkeerd. Later op de middag werd de auto in de knoek Bakuna
aangetroffen. De achterlichten waren verwijderd. De autoverhuurbedrijf werd op de hoogte gesteld.

Op dinsdag 30 juni werd omstreeks 14.30 uur aangifte gedaan van diefstal van een witte scooter van het merk Yamaha, met kenteken MF-200. De scooter stond op het stuurslot bij een appartementen complex aan de Bulevar Julio A. Abraham geparkeerd.

Op donderdag 2 juli werd omstreeks 9.30 uur aangifte gedaan van diefstal van een fiets die aan een hek was vastgemaakt, bij een appartementencomplex aan de Kaya Proud. Het betreft een zilverkleurige fiets van het merk Giant. De fiets stond met een slot aan het frame en aan het voorwiel aan het
hek van het appartement. De diefstal heeft tussen woensdag 1 juli, omstreeks 23.00 uur en donderdag 2 juli, omstreeks 8.00 uur plaatsgevonden.

Op donderdag 2 juli werd aangifte gedaan van diefstal van een grijze pick-up van het merk Toyota, model Hilux, met kenteken V-4629. De pick-up stond voor een woning aan de Crown Ridge, Sabadeco geparkeerd. De diefstal heeft op donderdag 2 juli tussen 00.00 uur en 12 uur plaatsgevonden.

Alle zaken worden onderzocht.