Al zonnepanelen op uw dak?


In Lingewaard hebben al meer dan 600 woningen zonnepanelen op het dak. De laatste twee jaar is het aantal zonnepanelen in Lingewaard meer dan verviervoudigd.

Gebruikt u ook al hernieuwbare energie?

Op uw dak heeft uw spaargeld waarschijnlijk meer rendement dan op de bank. Door zelf zonne-energie op te wekken, bespaart u op energiekosten en maakt u zich minder afhankelijk van energie uit fossiele brandstoffen. Het levert niet alleen kostenbesparing op, maar ook milieuwinst. Bij het
opwekken van elektriciteit in een zonnepaneel komen namelijk geen milieuvervuilende stoffen of broeikasgassen vrij.

Bereken uw voordeel op www.zonatlas.nl. Op de Zonatlas kunt u bekijken wat er op uw dak mogelijk is en wat investeren in zonnepanelen u kan opleveren. De Zonatlas laat in een oogopslag zien welke daken geschikt zijn voor het opwekken van zonne-energie. In Lingewaard is ca. 75 % van de daken
geschikt voor het opwekken van zonne-energie. Dus er is nog veel potentieel.

Ook als uw dak als minder geschikt naar voren komt, wil dat niet zeggen dat het installeren van zonnepanelen niet rendabel is. Laat u dan adviseren door een deskundige.

Hebben uw buren ook een geschikt dak? Vraag samen een offerte aan bij een lokale installateur.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u kijken op: op www.lingewaardenergie.nl. Of stuur een bericht naar info@lingewaardenergie.nl.

Ook kunt u meer informatie vinden op: www.lingewaard.nl/wonen/duurzaamheid/zelf energie opwekken met zonnepanelen.