Informatieavond Agro Leisure Park Nijswiller


De gemeente Gulpen-Wittem organiseert op dinsdag 14 juli 2015 een informatieavond over de plannen die zijn ontwikkeld voor de mogelijke herbestemming van de locatie `Sophianum Nijswiller'.

Informatieavond

* Wat: Informatiebijeenkomst over een mogelijke herbestemming van de locatie
* Wanneer: dinsdag 14 juli
* Tijd: 19.30 - 21.00 uur (zaal open vanaf 19.00 uur)
* Waar: aula van middelbare school Sophianum, Hofstraat 14 in Nijswiller
* Wie: voor inwoners van de dorpskern Nijswiller en overige geinteresseerde inwoners van Gulpen-Wittem.

Twee thema's komen aan de orde

1. Presentatie van de Stichting Agro Productie & Leisure Park Zuid-Limburg over de mogelijke herinrichting van de locatie van Sophianum Nijswiller tot een Agro Leisure Park;
2. Een toelichting op het ontwerp-bestemmingsplan `D'n Hoaf Nijswiller'.

Agro Leisure Park

In het huidige bestemmingsplan staat dat de locatie de bestemming `maatschappelijk' heeft. In het nieuwe ontwerp-bestemmingplan is voorgesteld om de bestemming aan te passen naar `nog uit te werken gemengde doeleinden'. Dat is nodig voor de mogelijke realisatie van het Agro Leisure Park: een
plek waar retail, horeca, leisure, productie en activiteiten voor maatschappelijke doeleinden (incl bijbehorende voorzieningen) met elkaar worden gecombineerd.

D'n Hoaf Nijswiller

Het ontwerp-bestemmingplan `D'n Hoaf Nijswiller' en de bijbehorende stukken liggen vanaf 5-08-2015 tot en met 16-09-2015 ter inzage in het gemeentehuis. Houd voor meer informatie deze gemeentepagina in het Heuvelland Aktueel, deze website en www.ruimtelijkeplannen.nl in de gaten.