ZiuZ bij Innovatiecluster Drachten


Geplaatst: 6-7-2015

Twaalfde deelnemer in hich tech samenwerkingsverband.

Met het ondertekenen van de statuten van het Innovatiecluster Drachten, is ZiuZ Visual Intelligence officieel toegetreden als twaalfde deelnemer tot dit samenwerkingsverband van high tech bedrijven in de regio Drachten.
In de bijeenkomst bij ZiuZ in Gorredijk, werd de toetreding bekrachtigd door de handtekening van Gerrit Baarda, CEO van ZiuZ, en Piet Fellinger namens het bestuur van het Innovatiecluster Drachten. In hun toespraken tijdens het event benadrukten zowel de burgemeester van Opsterland als
wethouder Nieske Ketelaar het belang van samenwerking in deze regio tussen bedrijven op het gebied van High Tech Systems & Materials.
ZiuZ is een specialist in het ontwikkelen van hoogwaardige technologie op het gebied van visuele intelligentie. Met hun systemen kunnen beelden automatisch worden geanalyseerd in diverse toepassingen. Zij leveren producten voor de politie- en veiligheidswereld en de medische wereld.
Het Innovatiecluster Drachten heeft nu 12 deelnemers: de bedrijven Neopost Technologies, BD Kiestra, Variass Medical systems, Irmato, Norma-IMS, YP Your Partner, Whisper Power, Delta Instruments, Philips CL Drachten, S&T, Photonis en nu dus ook ZiuZ Visual Intelligence.

Voor nadere informatie over ZiuZ Visual Intelligence of over het Innovatiecluster Drachten, zie de kolom rechts.