Meldingen doen? Dat kan op onze site!


Meldingen openbare ruimte, openbare verlichting en afval

Heeft u een melding over de groenvoorziening, het wegdek, het straatmeubilair, de openbare verlichting of het niet legen van uw container? Dan kunt u die kwijt op deze website. Op de Home-pagina vindt u rechtsboven, bij Hot items, drie webformulieren:

1. Melding openbare ruimte: waar u terecht kunt voor het melden van bijvoorbeeld een kapot wegdek, loszittende stoeptegels, te hoge bomen en struiken, vervuild wegdek etc.
2. Afvalmeldingen: waar u meldingen over niet geleegde containers, het omwisselen van containers en andere zaken over afval kwijt kunt.
3. Lantaarnpaal kapot?: hier kunt u een defecte lantaarnpaal melden. U heeft dan wel het nummer van de lantaarnpaal nodig zodat het bedrijf, dat de lantaarnpaal moet maken, precies weet welke u bedoelt. De melding komt direct bij het bedrijf terecht.

Het voordeel van deze webformulieren is dat u deze 24 uur per dag kunt invullen en u dus niet hoeft te wachten tot u het gemeentehuis telefonisch kunt bereiken om de melding te doen. Ook hoeft u niet lang aan de telefoon te wachten tot u aan de beurt bent. De melding komt direct bij de juiste
persoon terecht. U heeft voor het doen van deze meldingen geen DigiD code nodig.