Politie zoekt getuigen van bedreiging op parkeerplaats


Politie zoekt getuigen van bedreiging op parkeerplaats

Laatste update:
06-07-2015 | 11:21

Goes - Maandagmorgen deed een man bij de politie aangifte van een bedreiging op vrijdagmiddag jl. op de parkeerplaats aan de Jenny Weijermanweg.

Het incident gebeurde rond 14.30 uur. Een 68-jarige man uit Goes stond met een bestelbus op de parkeerplaats bij de Sligro. Hij was boodschappen vanuit een winkelkar in de auto aan het overladen. Er kwam een bestuurder in een personenauto aanrijden, die gelijk al geirriteerd reageerde, omdat
de Goesenaar met de winkelkar een beetje voor een lege parkeerplaats stond. De bestuurder van de auto kwam daarna naar de man toe, schopte tegen de kar en bedreigde hem. Het slachtoffer dacht dat de man hem zou aanvallen. Dat gebeurde uiteindelijk niet en de man liep door.

Signalement

Er is een summier signalement van de man bekend: leeftijd begin 20 jaar, ongeveer 1.85 meter, stevig postuur, kort haar en hij sprak met een buitenlands accent.

Hebt u informatie?

De politie stelt een onderzoek in naar de bedreiging en zoekt getuigen van het incident. Ook is de politie op zoek naar twee oudere mensen, die op een bankje zaten en het voorval zagen gebeuren. Hebt u informatie over de bedreiging, de dader of zijn auto? Bel dan met de politie: 0900-8844.
Belt u liever anoniem: 0800-7000.