Inschrijving Executive Masterclass 2015 'ICT-bedrijfsleven & Rijksov..


6 jul 2015

Als onderdeel van de Samenwerking Rijk - ICT-bedrijfsleven en van de iDialoog, wordt dankzij inspanning van BZK en Nederland ICT voor het tweede opeenvolgende jaar de Executive Masterclass 2015 `ICT-bedrijfsleven en Rijksoverheid' georganiseerd. Nederland ICT wil u graag in staat stellen om
projectmanagers en/of high potentials binnen uw bedrijf de mogelijkheid te geven om deze 3-daagse Masterclass te volgen.

Doelgroep

De Executive Masterclass is specifiek bedoeld voor:

* 'Zware' projectmanagers van een groot ICT-project bij het Rijk.
* High potentials die de ambitie hebben om binnen afzienbare tijd door te groeien naar een rol als projectmanager/operationeel verantwoordelijke van een groot ICT-project binnen het Rijk.

Denkt u hierbij aan medewerkers met ongeveer 15-20 jaar werkervaring die verantwoordelijk zijn voor grote projecten, of deelprojecten van zeer grote overheidsprogramma's of dit binnen afzienbare tijd kunnen zijn.

Praktische informatie

* Opleidingskosten: 1000 euro
* Aanmelden v**r vrijdag 4 september 12.00 uur
* Er zijn 11 plekken beschikbaar voor ICT-bedrijfsleven en 11 voor de overheid
* Opleidingsdata: 22 september, 13 oktober en 3 november 2015. De kandidaten worden geacht alle drie de opleidingsdagen bij de Masterclass aanwezig te zijn.

Nederland ICT zal waken voor diversiteit in de verdeling van plaatsen, mochten er te veel aanmeldingen zijn.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over de Executive Masterclass 2015 vindt u in deze link (PDF). Meld u (of uw medewerker) zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval voor 4 september, aan bij Miranda Zwijnenburg via e-mail.